Condoleancesik ben het helemaal eens met Michel!! wat verschikkelijk voor de nabestaanden van Pascal om dit nu ook weer te moeten meemaken.
Carla, 19 februari 2010

Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte in moeilijke periodes. Ik ken de familie niet, maar als ik dit filmpje ziet, dan huilt ook mijn hart. Ik voel de woede in me opkomen om de moordenaar voorgoed uit te schakelen, om een veiligere wereld te maken. Nu lees ik net dat de dader ontsnapt is en op vrije voeten rondloopt. Ik hoop dat deze persoon eeuwig wordt achternagezeten, door nachtmerries, het kwaad enz,. want dit blijft bij deze mensen. Ik wou dat ik dit voor iedereen die een ander heeft verloren door zinloos ziek geweld deze slachtoffers weer terug te kunnen roepen tot leven, maar jammer dat dit niet kan. Maar onze wet kiest altijd voor de sterkere de dader, maar nooit voor het slachtoffer, want een slachtoffer en nabestaanden hebben hier in Nederland levenslang. Nogmaals veel sterkte!
Michel, 19 februari 2010

De hele dag spookt dit filmpje door mijn hoofd. De hele dag denk ik aan die mensen welke deze gruwelijke daad hebben verricht. De hele dag zie ik de moeder van Pascal voor mij welke om hulp roept en in paniek haar eigen kind ziet sterven aan haar voeten. Te onwerkelijk voor woorden, maar zo waarheid. Lieve Mamma van Pascal, ik ken je niet, maar ik denk wel aan je vandaag, want ik heb vorig jaar de aflevering gezien van het Zesde zintuig waar je aandacht aan deze zaak besteedde. En dat raakte mij toen al, en als ik het filmpje nu weer zie weer. Ik hoop zo dat de daders hun welverdiende straf krijgen. Ik wens jou en verdere familie en vrienden en betrokkenen en mensen die Pascal lief hebben heel veel liefde en kracht voor elkaar. Blijf niet in het negatieve stukje energie zitten en gun jezelf weer liefde en positieve energie. Geef jezelf kracht, want die kracht zal Pascal jullie geven. Ik ken hem niet, maar ik voel dat hij heel veel van jullie houdt en wil dat jullie met zijn positieve energie verder leven. Want jullie zijn ook mooie mensen!
Mirjam, 30 januari 2010
  • Vorige Pagina                             Volgende Pagina
  • foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5