Voor Pascal - Van je zus Denise


Blij? Wat is blij sinds jij weg bent? Ja, op sommige momenten 'lijkt' het alsof je ergens blij mee bent, maar direct erna wordt je overvallen door een gevoel van weemoed, verdriet en pijn..

Leuk? Wat is leuk sinds jij weg bent? Ja, op sommige momenten vindt je iets leuk, of je denkt dat het leuk is, maar achteraf is 'leuk' niet meer zo leuk sinds de dag dat je van ons bent weggenomen..

Gelukkig? Word ik ooit weer gelukkig? Dat is de vraag die mij meer dan eens bezighoud. Er zijn momenten dat het lijkt of ik 'even' gelukkig ben, maar dan denk ik aan jou en dan voel ik mij ongelukkiger dan ooit..

Toekomst? Tja, wat moet ik hierop zeggen!!!!! Wat nou toekomst?! Je moet door, je moet dit, je moet dat.. Mijn toekomst is niet meer de toekomst die ik voor me zag. Zonder jou zijn 'we' niet meer compleet.. Zo voelt het voor mij en je broertjes, we zijn niet meer compleet..

Ik mis je zo vreselijk Pas.. Het lijkt voor de buitenwereld misschien of de pijn minder wordt, maar niets is minder waar. Misschien lachen we, misschien gaan we uit of maken we grappen, maar de pijn in ons hart kun je niet zien. Die zien we alleen als we in elkaars ogen kijken.

8 maanden alweer, het is toch niet te geloven!! Het kan niet, het mag niet.. het onverdraaglijke gevoel jou voor altijd te moeten missen maakt me gek! Gelukkig heb ik 'onze' broertjes nog om jou in te kunnen zien. En ik hoop dat jij kunt zien dat we ons best doen, dat je trots op ons kunt zijn..

Ik mis je broertje, voor altijd in mijn hart en hoofd!!! Je zusje


  • Vorige Pagina
  • foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5